- 1. קולים את האגוזים במחבת ללא שמן, וקוצצים אותם היטב. מכניסים לקערה.
-
- 2. מפוררים את הביסקוויטים ביד, מוסיפים אותם לאגוזים, ומערבבים.
-
- 3. בסיר, על אש נמוכה מאוד, ממיסים את החמאה והדבש, ומוסיפים את השוקולד. מערבבים היטב. מכבים את האש וממיסים פנימה את השוקולד. מצננים קלות.
-
- 4. מוסיפים לקערה ביצה ואת עיסת השוקולד, תוך כדי בחישה מתמדת.
-
- 5. מערבבים היטב את כל המרכיבים ומעצבים מהם נקניק. מניחים אותו על יריעת נייר כסף. מגלגלים יפה לצורת נקניק בעזרת הנייר וסוגרים את הקצוות. מצננים במקרר למשך שעה.
-
- 6. מגישים כמו בתמונה: פורסים כמה פרוסות, עם הנייר, מניחים על קרש חיתוך ומסירים את הנייר כאילו היה קליפת הנקניק. אפשר גם להסיר את כל הנייר ולגלגל את הנקניק באבקת סוכר, כדי שיהפוך לנקניק יבש.