מתכונים חמים

נקניק שוקולד

ספרו של מרטין קמיליירי, "אני רוצה לבשל לחברים שלי", מציע הפעלות במטבח ועיצוב מקסים שידבר למבוגרים ולילדים כאחד

מתכון מאת: מרטין קמיליירי, מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מתכוני ילדים מבשלים מספר המתכונים החדש "אני רוצה לבשל לחברים שלי" (צילום: עופר ורדי)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 25 אגוזים
  • 12 ביסקוויטים פתי בר
  • 50 גרם חמאה
  • 1 כף דבש
  • 50 גרם (½ חפיסה) שוקולד מריר, חתוך לקוביות
  • 1 ביצה
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. קולים את האגוזים במחבת ללא שמן, וקוצצים אותם היטב. מכניסים לקערה.
  • 2. מפוררים את הביסקוויטים ביד, מוסיפים אותם לאגוזים, ומערבבים.
  • 3. בסיר, על אש נמוכה מאוד, ממיסים את החמאה והדבש, ומוסיפים את השוקולד. מערבבים היטב. מכבים את האש וממיסים פנימה את השוקולד. מצננים קלות.
  • 4. מוסיפים לקערה ביצה ואת עיסת השוקולד, תוך כדי בחישה מתמדת.
  • 5. מערבבים היטב את כל המרכיבים ומעצבים מהם נקניק. מניחים אותו על יריעת נייר כסף. מגלגלים יפה לצורת נקניק בעזרת הנייר וסוגרים את הקצוות. מצננים במקרר למשך שעה.
  • 6. מגישים כמו בתמונה: פורסים כמה פרוסות, עם הנייר, מניחים על קרש חיתוך ומסירים את הנייר כאילו היה קליפת הנקניק. אפשר גם להסיר את כל הנייר ולגלגל את הנקניק באבקת סוכר, כדי שיהפוך לנקניק יבש.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully