- 1. מכינים את הירקות - פורסים דק את הבצל, חותכים את הגזר לפרוסות דקות, חותכים את הבטטה לפרוסות דקות, מגלגלים את עלי הקייל וחותכים דק.
-
- 2. מטגנים את הבצל, הגזר, הבטטה, הכרישה, והשום הקצוץ כ-2 דקות. מוסיפים את הקייל.
-
- 3. מוסיפים גריסים ועדשים, מכסים במים ומביאים לרתיחה.
-
- 4. מוסיפים את שן השום השלמה, פפריקה, תימין, ופלפל חריף.
-
- 5. ממשיכים לבשל על אש נמוכה עד לריכוך מלא של הגריסים והעדשים.
-
- *אופציה נוספת: לאחר הרתיחה מעבירים את הסיר לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך שעה וחצי.
-
- *הצעת הגשה: אפשר להגיש עם סלט עשבי תיבול מעל התבשיל.