- 1. מחממים תנור מראש ל-175 מעלות.
-
- 2. בקערה גדולה, שוברים 6 ביצים. מוסיפים כוס סוכר, ומערבבים היטב.
-
- 3. מוסיפים שקית סוכר וניל וכוס שמן, ומערבבים.
-
- 4. מוסיפים כוס מים פושרים, ומערבבים היטב.
-
- 5. מוסיפים כוס קמח, כוס סולת, אבקת אפייה ושקדים. מערבבים היטב.
-
- 6. משמנים 2 תבניות אינגליש קייק, ומפזרים לתוכן את התערובת. בכל תבנית, התערובת אמורה להגיע עד ל-3/4-1/2 הגובה. במהלך האפייה, העוגה תופחת.
-
- 7. מכניסים את התבניות לתנור ל-180 מעלות למשך 25 דקות. בודקים האם היא מוכנה באמצעות קיסם. אם הקיסם יבש - העוגה מוכנה.
-
- 8. בזמן שהעוגה בתנור, מכינים את הזיגוג: מרתיחים בסיר קטן סוכר ומים. מוסיפים 0.5 שקית סוכר וניל וכף מיץ לימון סחוט. מרתיחים, ומנמיכים את הלהבה. מורידים מהאש כאשר מתקבל נוזל שקוף.
-
- 9. כאשר העוגה מוכנה, מוציאים אותה מהתנור ומיד פורסים אותה. מזליפים על העוגה החמה את הנוזל שייספג לאחר הפריסה בכל העוגה. מקשטים עם מעט שברי פיסטוקים, ונותנים לעוגה להתקרר לפני ההגשה.