- 1. בשלושה מגשים נפרדים מניחים את הקמח, פירורי הלחם והביצים.
-
- 2. מוסיפים את המלח לקמח ואת החרדל לביצים ומערבבים.
-
- 3. מקמחים את פרוסות הסינטה, מנערים היטב, טובלים בביצה, מנערים, טובלים בפירורי הלחם ומניחים על מגש נוסף זו לצד זו.
-
- 4. לטיגון השניצל: ממלאים מחבת עמוקה בשמן עד שני שליש הגובה.
-
- 5. מציתים להבה בינונית ומחממים את השמן לטמפרטורה של 180 מעלות. מניחים בעדינות את השניצלים ומטגנים כ-2 דקות מכל צד.
-
- 6. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
-
- 7. אופן הכנת האיולי והסלט. בעזרת מעבד מזון או מטרפה טורפים את החלמונים עם החומץ.
-
- 8. מזליפים בעדינות את שמן הקנולה ליצירת מיונז. מוסיפים את שאר המרכיבים תוך כדי ערבוב עדין.
-
- 9. מתבלים את הסלט באיולי הטרגון בקערה, מכסים בפלסטיק נצמד ומניחים במקרר למשך כשעה.