וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שניצל חזיר

השף יונתן בורוביץ' נותן טיפים לבישול עם בשר חזיר ומכין ממנו שניצל עסיסי

מתכון מאת: יונתן בורוביץ', מערכת וואלה!

שניצל חזיר בקפה 48. אפיק גבאי
שניצל חזיר בקפה 48

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 600 גרם סינטה חזיר נקייה מגידים פרוסה בעובי חצי ס"מ
  • 4 ביצים
  • 2 כפיות מלח
  • כף חרדל דיז'ון
  • 3 כוסות פירורי לחם או עדיף פנקו (פירורי לחם יפניים)
  • 2 כוסות קמח
  • מצרכים לקולסלאו:
  • חצי כרוב לבן חתוך דק
  • 4 גזרים חתוכים לגפרורים (ז'וליין)
  • בצל סגול אחד פרוס דק
  • 4 בצלים ירוקים פרוסים דק
  • מצרכים לאיולי טרגון:
  • 2 חלמונים
  • 400 מ"ל שמן קנולה
  • כף מייפל
  • כפית מלח
  • 2 כפיות פלפל שחור גרוס טרי
  • חצי כוס עלי טרגון
  • 2 כפות חומץ בן יין לבן

אופן ההכנה

  • 1. בשלושה מגשים נפרדים מניחים את הקמח, פירורי הלחם והביצים.
  • 2. מוסיפים את המלח לקמח ואת החרדל לביצים ומערבבים.
  • 3. מקמחים את פרוסות הסינטה, מנערים היטב, טובלים בביצה, מנערים, טובלים בפירורי הלחם ומניחים על מגש נוסף זו לצד זו.
  • 4. לטיגון השניצל: ממלאים מחבת עמוקה בשמן עד שני שליש הגובה.
  • 5. מציתים להבה בינונית ומחממים את השמן לטמפרטורה של 180 מעלות. מניחים בעדינות את השניצלים ומטגנים כ-2 דקות מכל צד.
  • 6. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
  • 7. אופן הכנת האיולי והסלט. בעזרת מעבד מזון או מטרפה טורפים את החלמונים עם החומץ.
  • 8. מזליפים בעדינות את שמן הקנולה ליצירת מיונז. מוסיפים את שאר המרכיבים תוך כדי ערבוב עדין.
  • 9. מתבלים את הסלט באיולי הטרגון בקערה, מכסים בפלסטיק נצמד ומניחים במקרר למשך כשעה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully