וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פרפוודה (קציצות עדשים)

כדורים פיקנטיים מטוגנים מעדשים, בצל, פלפל ועלי קארי, ללא גלוטן

מתכון מאת: מערכת וואלה

אוכל קוצ'יני- פרפדה. שי שמואלי,
אוכל קוצ'יני- פרפדה/שי שמואלי

מצרכים למתכון

  • ל-30 קציצות
  • 3 כוסות עדשים אדומות (להשרות את העדשים לפחות 20 דקות)
  • 2 בצלים בינוניים קצוצים דק.
  • 16 גבעולי עלי קארי קצוצים דק (להשיג בחנויות התבלינים)
  • 2 פלפלים ירוקים קצוצים דק
  • תבלינים:
  • כף מלח
  • כף זנגוויל (ג'ינג'ר) טחון
  • 2 כפות חומץ

אופן ההכנה

  • 1.טוחנים את העדשים בטוחן קפה טחינה גסה (סיבוב אחד בלבד).
  • 2.את החומרים הקצוצים מערבבים ביד עם מעט מלח.
  • 3.מוסיפים לעדשים הטחונים גס את התערובת הקצוצה והתבלינים. מערבבים.
  • 4.טועמים ומתקנים תיבול.
  • 5.יוצרים קציצות דקות ומטגנים בשמן עמוק.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully