- 1.מערבבים את כל החומרים היבשים.
-
- 2.מוסיפים את הביצים והשמן ומערבבים היטב.
-
- 3.מוסיפים בהדרגה את המים עד קבלת בלילה דלילה.
-
- 4.מחממים שמן עמוק בתוך סיר ומביאים לרתיחה.
-
- 5.מפזרים מעט שומשום שומשום על הבלילה (לפני טיגון לקחת קערה נוספת ולהעביר רבע מהבלילה, לפני כל טבילה מפזרים מעט שומשום).
-
- 6.מכניסים את התבנית לתוך השמן הרותח.
-
- 7.מוציאים את התבנית מהשמן וטובלים קלות את התבנית בבלילה. מרימים וטובלים מיד שוב את התבנית בשמן הרותח.
-
- 8.כשהבצק הדקיק נפרד מהתבנית, משאירים אותו בשמן הרותח עד לקבלת מרקם זהוב להוציא ולהניח על ניר סופג.
-
- 9.חוזרים על התהליך על כל יחידה. חשוב לציין שהתבנית צריכה להיות חמה מאוד בכל טבילה אחרת הבצק לא היפרד מהתבנית.