וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אצ'אפם- חטיף מטוגן

חטיף קוצ'יני מטוגן מבצק דקיק ומתקתק בצורת פרח

מתכון מאת: מערכת וואלה

אוכל קוצ'יני- אצ'אפום. שי שמואלי,
אוכל קוצ'יני- אצ'אפום/שי שמואלי

מצרכים למתכון

  • 4 כוסות קמח מנופה
  • 3/4 1 כוסות סוכר
  • 1/2 כף מלח
  • 2 ביצים
  • 1/4 כוס שמן
  • 4 כוסות מים
  • 1/2 כוס שומשום
  • תבנית בצורת פרח לוטוס (לא חובה)

אופן ההכנה

  • 1.מערבבים את כל החומרים היבשים.
  • 2.מוסיפים את הביצים והשמן ומערבבים היטב.
  • 3.מוסיפים בהדרגה את המים עד קבלת בלילה דלילה.
  • 4.מחממים שמן עמוק בתוך סיר ומביאים לרתיחה.
  • 5.מפזרים מעט שומשום שומשום על הבלילה (לפני טיגון לקחת קערה נוספת ולהעביר רבע מהבלילה, לפני כל טבילה מפזרים מעט שומשום).
  • 6.מכניסים את התבנית לתוך השמן הרותח.
  • 7.מוציאים את התבנית מהשמן וטובלים קלות את התבנית בבלילה. מרימים וטובלים מיד שוב את התבנית בשמן הרותח.
  • 8.כשהבצק הדקיק נפרד מהתבנית, משאירים אותו בשמן הרותח עד לקבלת מרקם זהוב להוציא ולהניח על ניר סופג.
  • 9.חוזרים על התהליך על כל יחידה. חשוב לציין שהתבנית צריכה להיות חמה מאוד בכל טבילה אחרת הבצק לא היפרד מהתבנית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully