רוטב פסטו משודרג
תמר כהן-צדק מקוצ'ינה תמר מכינה רוטב פסטו משודרג
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 מנות:
- 2 כוסות עלי בזיליקום טריים
- 1 כוס עלי פטרוזיליה טרייה
- 5 שיני שום
- 1/2 פלפל אדום טרי חריף
- 1 כוס עגבניות שרי קלופות
- 50 גרם צנוברים קלויים
- 1 כוס שמן זית
- 1/2 כוס שמן קנולה
- מלח, פלפל
אופן ההכנה
- 1. מכניסים את כל החומרים למעבד מזון. טוחנים עד שנוצרת משחה אחידה.
- 2. מעבירים לצנצנת זכוכית ומאחסנים במקרר