- 1.מערבבים היטב בקערה את תערובת המשרה.
-
- 2.מוסיפים למשרה את קוביות העוף. מערבבים, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך הלילה.
-
- 3.מחממים ווק גדול על אש גבוהה, ויוצקים את שמן הקנולה.
-
- 4.מוסיפים לווק את השום והשאלוט, ומקפיצים מעט.
-
- 5.מוסיפים את הפטריות, האננס והסמבל, ומקפיצים במשך דקה.
-
- 6.מוסיפים את העוף עם נוזלי המשרה, מטגנים ומערבבים, עד שהעוף משנה את צבעו.
-
- 7.מוסיפים את התמרהינדי והסויה, ומערבבים עד לאיחוד הטעמים.
-
- 8.מוסיפים את ציר העוף. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש גבוהה, עד שהנוזלים מצטמצמים. מתקבל תבשיל סמיך, שחום ומקורמל.
-
- 9.להגשה: מעבירים את המנה למגש קרמיקה יפה וחסין חום, וזורים מלמעלה בצל ירוק קצוץ. מומלץ להניח על חימומית.