פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט סביצ'ה ובורגול

      מתכון של מסעדת "פליקנו" לסביצ'ה העשוי מדב בורי טרי, בליווי של סלט קיצי מרענן של ירקות, בורגול ופסיפלורה שתורמת ממתיקותה וחמצמצותה.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סביצ'ה בורי בפליקנו (יח
      סביצ'ה בורי בפליקנו (יח"צ , חן אריה)

      מצרכים

      • פסיפלורה חתוכה ל-2 חצאים
      • מצרכים לסלט:
      • 1 כוס בורגול דק
      • 1 1/2 מים
      • 1 עגבניה קצוצה
      • צרור פטרוזיליה קצוצה דק
      • צרור כוסברה קצוצה דק
      • 1/2 פסיפלורה
      • מלח ולימון לפי טעם
      • מלח גס לפי טעם
      • לימון
      • 1 דג בורי מפולט וחתוך לקוביות

      אופן ההכנה

      • 1. שמים כוס בורגול דק בסיר קטן, מוסיפים מים רותחים מערבבים וסוגרים לחמש דקות.
      • 2. לאחר שמתקרר, מוסיפים עגבניה, עשבי תיבול , וכחצי פסיפלורה.
      • 3. מוסיפים שמן זית, לימון ומלח לפי טעם.
      • 4. מתבלים את הדג במלח גס ומעט לימון. מערבבים ומניחים מעל הבורגול. מקשטים בחצי השני של הפסיפלורה.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -