סלט סביצ'ה ובורגול

מתכון של מסעדת "פליקנו" לסביצ'ה העשוי מדב בורי טרי, בליווי של סלט קיצי מרענן של ירקות, בורגול ופסיפלורה שתורמת ממתיקותה וחמצמצותה.

מתכון מאת: חן אריה, מערכת וואלה!
סביצ'ה בורי בפליקנו. חן אריה,
סביצ'ה בורי בפליקנו(צילום: חן אריה)

מצרכים

  • פסיפלורה חתוכה ל-2 חצאים
  • מצרכים לסלט:
  • 1 כוס בורגול דק
  • 1 1/2 מים
  • 1 עגבניה קצוצה
  • צרור פטרוזיליה קצוצה דק
  • צרור כוסברה קצוצה דק
  • 1/2 פסיפלורה
  • מלח ולימון לפי טעם
  • מלח גס לפי טעם
  • לימון
  • 1 דג בורי מפולט וחתוך לקוביות

אופן ההכנה

  • 1. שמים כוס בורגול דק בסיר קטן, מוסיפים מים רותחים מערבבים וסוגרים לחמש דקות.
  • 2. לאחר שמתקרר, מוסיפים עגבניה, עשבי תיבול , וכחצי פסיפלורה.
  • 3. מוסיפים שמן זית, לימון ומלח לפי טעם.
  • 4. מתבלים את הדג במלח גס ומעט לימון. מערבבים ומניחים מעל הבורגול. מקשטים בחצי השני של הפסיפלורה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully