סלט סביצ'ה ובורגול
מתכון של מסעדת "פליקנו" לסביצ'ה העשוי מדב בורי טרי, בליווי של סלט קיצי מרענן של ירקות, בורגול ופסיפלורה שתורמת ממתיקותה וחמצמצותה.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- פסיפלורה חתוכה ל-2 חצאים
- מצרכים לסלט:
- 1 כוס בורגול דק
- 1 1/2 מים
- 1 עגבניה קצוצה
- צרור פטרוזיליה קצוצה דק
- צרור כוסברה קצוצה דק
- 1/2 פסיפלורה
- מלח ולימון לפי טעם
- מלח גס לפי טעם
- לימון
- 1 דג בורי מפולט וחתוך לקוביות
אופן ההכנה
- 1. שמים כוס בורגול דק בסיר קטן, מוסיפים מים רותחים מערבבים וסוגרים לחמש דקות.
- 2. לאחר שמתקרר, מוסיפים עגבניה, עשבי תיבול , וכחצי פסיפלורה.
- 3. מוסיפים שמן זית, לימון ומלח לפי טעם.
- 4. מתבלים את הדג במלח גס ומעט לימון. מערבבים ומניחים מעל הבורגול. מקשטים בחצי השני של הפסיפלורה.