וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט בורגול, עשבי תיבול ופירות

מתכון של השף יואב בלימן ממסעדת "לילה"

מתכון מאת: יואב בלימן, מערכת וואלה

סלט בורגול ועשבי תיבול של יואב בלימן. נמרוד סונדרס
סלט בורגול ועשבי תיבול של יואב בלימן

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 1 כוס בורגול בגודל בינוני, מושרה ב-5 כוסות מים רותחים
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוץ היטב
  • 1 צרור כוסברה קצוץ היטב
  • 1 צרור נענע קצוץ היטב
  • 1 צרור בזיליקום קצוץ היטב
  • 1 כף שורש ג'ינג'ר קצוץ דק
  • חופן ענבים שחורים פרוסים
  • 2 נקטרינות קצוצות
  • 1 תפוח סמיט קצוץ
  • ½ בצל סגול קצוץ
  • מיץ מ-1/2 תפוז
  • מיץ מ-1 לימון
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 1. משרים את הבורגול במים הרותחים כשעה. מסננים היטב מהמים וסוחטים אותו.
  • 2. מכניסים לקערה גדולה את הבורגול. מוסיפים מערבבים בעדינות עם יתר רכיבי הסלט.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully