סלט בורגול, עשבי תיבול ופירות
מתכון של השף יואב בלימן ממסעדת "לילה"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 מנות:
- 1 כוס בורגול בגודל בינוני, מושרה ב-5 כוסות מים רותחים
- 1 צרור פטרוזיליה קצוץ היטב
- 1 צרור כוסברה קצוץ היטב
- 1 צרור נענע קצוץ היטב
- 1 צרור בזיליקום קצוץ היטב
- 1 כף שורש ג'ינג'ר קצוץ דק
- חופן ענבים שחורים פרוסים
- 2 נקטרינות קצוצות
- 1 תפוח סמיט קצוץ
- ½ בצל סגול קצוץ
- מיץ מ-1/2 תפוז
- מיץ מ-1 לימון
- 4 כפות שמן זית
- מלח, פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- 1. משרים את הבורגול במים הרותחים כשעה. מסננים היטב מהמים וסוחטים אותו.
- 2. מכניסים לקערה גדולה את הבורגול. מוסיפים מערבבים בעדינות עם יתר רכיבי הסלט.