סביצ'ה דג ים עם "אחו בלאנקו"

השף אבי ביטון ממסעדת "אדורה" הנפלאה שבתל אביב מגיש מתכון קלאסי מחבל אנדלוסיה בספרד לסביצ'ה של דג ים המונח על קרם "אחו בלאנקו".

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה!
(צילום: צילום: עידו שחם בימוי: בת גולן עריכה: אמיר קוטיגרו)

מצרכים

  • ל-4 מנות
  • לסביצ'ה:
  • 200 גרם פילה מוסר טרי במיוחד
  • לרוטב:
  • 1/2 בצל סגול קטן
  • 50 גרם שעועית שטוחה צעירה
  • 3 כפות "בשר" עגבנייה
  • 1/4 כוס עלי כוסברה קצוצים גס (אפשר בלי)
  • 1/2 כפית צ'ילי יבש
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 4 כפות שמן זית איכותי
  • לקרם אחו בלאנקו:
  • 100 גרם שקדים קלופים
  • 1/2 כוס שמן קנולה
  • 1 כף שמן זית
  • 1 שן שום
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה

  • 1. בקערה מערבבים את הדג עם כל שאר רכיבי הרוטב.
  • 2. טוחנים היטב את רכיבי הקרם ומגישים לצד הסביצה עם ענבים טריים.
  • מתכונים מהמטבח האנדלוסי של אבי ביטון

  • אנשובי כבוש על סלט פלפלים

  • סלט מורנינג גלורי

  • סלט אטריות שעועית וסלמון

  • טרטר סלמון, רימונים ושקדים

  • סלט סביצ'ה ובורגול

  • סלט דלורית ופלמידה מעושנת

  • טבולה דג ים

  • קוביות סלמון בגריל עם מנגו

  • סשימי בשמן בוטנים ורליש מלון

  • סלט טונה תאילנדי

  • סלמון פפרוני על סלט קוסקוס

  • סלט ישראלי משודרג

  • סלט סביצ׳ה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully