וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סביצ'ה דג ים עם "אחו בלאנקו"

השף אבי ביטון ממסעדת "אדורה" הנפלאה שבתל אביב מגיש מתכון קלאסי מחבל אנדלוסיה בספרד לסביצ'ה של דג ים המונח על קרם "אחו בלאנקו".

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

צילום: עידו שחם בימוי: בת גולן עריכה: אמיר קוטיגרו

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות
  • לסביצ'ה:
  • 200 גרם פילה מוסר טרי במיוחד
  • לרוטב:
  • 1/2 בצל סגול קטן
  • 50 גרם שעועית שטוחה צעירה
  • 3 כפות "בשר" עגבנייה
  • 1/4 כוס עלי כוסברה קצוצים גס (אפשר בלי)
  • 1/2 כפית צ'ילי יבש
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 4 כפות שמן זית איכותי
  • לקרם אחו בלאנקו:
  • 100 גרם שקדים קלופים
  • 1/2 כוס שמן קנולה
  • 1 כף שמן זית
  • 1 שן שום
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה

  • 1. בקערה מערבבים את הדג עם כל שאר רכיבי הרוטב.
  • 2. טוחנים היטב את רכיבי הקרם ומגישים לצד הסביצה עם ענבים טריים.
  • מתכונים מהמטבח האנדלוסי של אבי ביטון

  • קציצות דגים של מסעדת שיינע

  • סלט מורנינג גלורי

  • סלט פסטה עם טונה, פלפלים וזיתים

  • סלט אנדיב עם ענבים

  • סלט לאב גאי תאילנדי

  • סלט טאבולה עם דג נא

  • הסרדינים של סילוואנה פלאדינו

  • סלט ביצים פיקנטי

  • סלט יווני (חוריאטיקי)

  • סלט עוף ונבטים ברוטב טחינה

  • סלט "כל העגבניות"

  • בול טונה וירוקים

  • סלט ניסואז אביבי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully