- 1. מערבבים בקערה את רוטב הסויה, מיץ התפוזים, המירין, הדבש, שמן השומשום והג'ינג'ר כשהוא חתוך לחתיכות קטנות.
-
- 2. מכניסים את חתיכות העוף למרינדה (רצוי ללילה שלם).
-
- 3. מחממים שמן בווק ומוסיפים את חתיכות העוף ללא המרינדה.
-
- 5. מערבבים עד להשחמה ומוסיפים את המרינדה.
-
- 6. מבשלים 5 דקות עם המרינדה על אש בינונית.
-
- 7. מוציאים מהווק רק את העוף ומותירים את המרינדה לצמצום של כ-3 דקות נוספות
-
- 8. מפזרים את חתיכות העוף מעל לסלט ירקות טרי וכרוטב מוסיפים את המרינדה או מגישים לצד אורז לבן. (מי שאוהב יכול להוסיף בשלב זה את גרידת התפוז מעל חתיכות העוף).