- 1. במעבד מזון מעבדים את חומרי הבצק, מלבד המים, בפולסים. מגבשים את הפירורים שנוצרים לבצק, באמצעות הוספת המים. מצננים. לחילופין - אפשר להכין את הבצק בקערה, ללוש את החומרים לפירורים, ואז להוסיף את המים בהדרגה, רק עד שמתגבש בצק רך.
-
- 2. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרדדים את הבצק וחותכים למקלות בגודל אצבע.
-
- 3. מברישים את המקלות בביצה טרופה, ומפזרים מעל שומשום.
-
- 4. מסדרים על תבנית שרופדה בנייר אפייה ואופים 20 דקות בתנור המחומם, עד שהבצק מזהיב קלות.
-
- 5. מצננים ומאחסנים בצנצנת אטומה.
-
- טיפ: כותשים מעט את השומשום לפני שמוסיפים אותו לבצק, כדי שטעמו יהיה עז יותר, או מחליפים את כף שמן הזית בכף טחינה.