- לקרפעלך:
- 1. מערבבים בקערה את חומרי הבצק, עד שמתקבל בצק אחיד ורך.
-
- 2. מרדדים על משטח מקומח, ובעזרת כוס יוצרים עיגולים. במרכזו של כל עיגול שמים כפית עד כפית וחצי מילוי (מתכונים למליות בהמשך הכתבה), וסוגרים בזהירות בעזרת לחיצות קלות בקצוות הבצק.
-
- 3. מבשלים את הקרפלעך כ-15 דקות במים רותחים עם מעט מלח ומעט שמן. מגישים בתוך מרק עוף צח, או אחרי שעברו טיגון בשמן עמוק.
-
-
- למלית:
- 1. מטגנים את הבצל עד שהוא הופך שקוף.
-
- 2. מוסיפים את הבשר והכבד וממשיכים לטגן עד השחמה.
-
- 3. מעבירים לקערה. מוסיפים את הביצים, מתבלים בפלפל שחור ובמלח, ומערבבים היטב.