- לבצק:
- 1. מערבבים בקערה את חומרי הבצק, עד שמתקבל בצק אחיד ורך.
-
- 2. מרדדים על משטח מקומח, ובעזרת כוס יוצרים עיגולים. במרכזו של כל עיגול שמים כפית עד כפית וחצי מילוי (מתכונים למליות בהמשך הכתבה), וסוגרים בזהירות בעזרת לחיצות קלות בקצוות הבצק.
-
- 3. מבשלים את הקרפלעך כ-15 דקות במים רותחים עם מעט מלח ומעט שמן. מגישים בתוך מרק עוף צח, או אחרי שעברו טיגון בשמן עמוק.
-
- להכנת המלית:
-
- 1. מטגנים את חזה העוף במעט שמן, כ-2-3 דקות.
-
- 2. מוסיפים את יתר החומרים ומטגנים כדקה, תוך כדי ערבוב.
-
- 3. הקרפלעך ממולאים במלית הזו מומלץ לטגן בשמן עמוק, ולהגיש לצד רוטב סויה או חזרת אדומה.