וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נאצ'וס תוצרת בית

מתכון לנאצ'וס המקסיקני המסורתי

מתכון מאת: איתמר דוידוב, מערכת וואלה

נאצ'וס של טרס פזוס. נמרוד סונדרס
נאצ'וס של טרס פזוס

מצרכים למתכון

  • ליטר שמן (מומלץ להשתמש בשמן כותנה או תירס)
  • 250 גרם טורטיות מקמח או מתירס (רצוי להשתמש בטורטיות טריות, גם אם הוקפאו, ולא באלה הנמכרות בשקית אטומה)
  • 1 כף תבלין ברביקיו עם מעט מלח (למותג "טרז פזוס" יש את המוצר הזה, וניתן לקנות אותו בכל חנויות הטבע וברשתות הגדולות)

אופן ההכנה

  • 1. מחממים שמן עמוק במטגנת חשמלית או בסיר, עד שהוא מגיע ל-140 מעלות צלזיוס.
  • 2. פורשים את הטורטיות על מגש, לייבוש קל, שיזרז את זמן הטיגון, ואז חותכים אותן למשולשים.
  • 3. כשהנאצ'וס מזהיבים מוציאים אותם למגש גדול שרופד בנייר סופג, ומפזרים מעל את תבלין הברביקיו. מערבבים.
  • 4. מקררים לטמפרטורת החדר ומעבירים לכלי אטום. הנאצ'וס נשמרים למשך חודש לפחות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully