ראפ חזה עוף ואבוקדו
מתכון מקסיקני קלאסי וטעים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 מנות:
- 4 טורטיות קמח לבן או קמח מלא
- 4 כפות גוואקמולה או אבוקדו מעוך
- 2 חזות עוף צלויים, אפשר מעוף בגריל מוכן
- 2 גבעולי בצל ירוק
- 1 פלפל אדום מתוק חתוך לרצועות
- 1 בצל חתוך לחצאי טבעות דקות
- 4-6 כפות פריחול'ס ממרח שעועית שחורה (ניתן להחליף בחומה, או בממרח עדשים, ואפילו בחומוס)
אופן ההכנה
- 1.פורשים את הטורטיות על משטח עבודה. מורחים על כל טורטייה באופן אחיד את הגוואקמולה או האבוקדו המעוך.
- 2.חותכים את חזה העוף לרצועות דקות, ומסדרים אותן בחלקה הקדמי של כל טורטייה.
- 3.מורחים לסירוגין שכבות נוספות מהאבוקדו והפריחול'ס, ומוסיפים את הירקות.
- 4.מרימים את שולי הטורטייה הקרובים וסוגרים, כך שחזה העוף והאבוקדו יכוסו ראשונים. מגלגלים עד שהטורטייה הופכת לגליל.
- 5.חותכים באלכסון ומגישים מיד עם גוואקמולה.
