וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ראפ חזה עוף ואבוקדו

מתכון מקסיקני קלאסי וטעים

מתכון מאת: איתמר דוידוב, מערכת וואלה

ראפ עוף ואבוקדו. נמרוד סונדרס
ראפ עוף ואבוקדו

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 4 טורטיות קמח לבן או קמח מלא
  • 4 כפות גוואקמולה או אבוקדו מעוך
  • 2 חזות עוף צלויים, אפשר מעוף בגריל מוכן
  • 2 גבעולי בצל ירוק
  • 1 פלפל אדום מתוק חתוך לרצועות
  • 1 בצל חתוך לחצאי טבעות דקות
  • 4-6 כפות פריחול'ס – ממרח שעועית שחורה (ניתן להחליף בחומה, או בממרח עדשים, ואפילו בחומוס)

אופן ההכנה

  • 1.פורשים את הטורטיות על משטח עבודה. מורחים על כל טורטייה באופן אחיד את הגוואקמולה או האבוקדו המעוך.
  • 2.חותכים את חזה העוף לרצועות דקות, ומסדרים אותן בחלקה הקדמי של כל טורטייה.
  • 3.מורחים לסירוגין שכבות נוספות מהאבוקדו והפריחול'ס, ומוסיפים את הירקות.
  • 4.מרימים את שולי הטורטייה הקרובים וסוגרים, כך שחזה העוף והאבוקדו יכוסו ראשונים. מגלגלים עד שהטורטייה הופכת לגליל.
  • 5.חותכים באלכסון ומגישים מיד עם גוואקמולה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully