- 1.מנקים מקלפים וחותכים את הדלעת לפרוסות בעובי 1 ס"מ. מכניסים לסיר, מוסיפים מלח, פלפל וחלב, ומבשלים כרבע שעה. מקפידים שהדלעת לא תתרכך מדי. מסננים ומקררים.
-
- 2.מנקים את הכרובית ומפרקים אותה לפרחים קטנים. מכניסים לסיר אחר, מוסיפים שום ומבשלים בכ-2 ליטר מים, כחצי שעה, עד לריכוך מלא.
-
- 3.מתבלים את פירורי הלחם בפטרוזיליה, כוסברה ועירית, מלח ופלפל.
-
- 4.מסננים את הכרובית וטוחנים במעבד ידני, יחד עם מלח, פלפל ושמנת, עד שנוצרת מחית חלקה.
-
- 5.מחממים שמן במחבת גדולה. מצפים את פרוסות הדלעת כמו שניצל - בקמח, ביצה טרופה ופירורי לחם מתובלים בעשבי תיבול קצוצים. מטגנים עד הזהבה משני הצדדים.
-
- 6.מרכיבים את המנה:יוצקים על כל צלחת מעט מקרם הכרובית. מסדרים את השניצלים על הקרם. מפזרים מסביב מעט יוגורט ועלי רוקט, פלח לימון וזילוף של שמן זית.