וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק דלעת גרמני

המרק המסורתי של פסטיבל אוקטוברפסט, עשיר בטעמים ובעל ניחוח חורפי

מתכון מאת: בראסרי באיירן, מערכת וואלה

מתכוני אוקטוברפסט של מסעדת ביירן. נמרוד סונדרס
מתכוני אוקטוברפסט של מסעדת ביירן

מצרכים למתכון

  • ל-6 מנות:
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
  • 2 כפות חמאה לטיגון
  • 200 גרם תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
  • 800 גרם דלעת קלופה וחתוכה לקוביות
  • ½1 ליטר ציר בקר
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • קורט אגוז מוסקט טחון
  • 100 גרם שמנת חמוצה
  • חופן קרוטונים שטוגנו מעט בחמאה

אופן ההכנה

  • 1.מטגנים את הבצל עם מעט חמאה.
  • 2.מוסיפים את תפוחי האדמה, הדלעת והציר, ומבשלים עד שהירקות מתרככים.
  • 3.טוחנים בעזרת מיקסר יד עד לקבלת מרקם חלק, ומוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
  • 4.מוסיפים שמנת חמוצה, ומרתיחים את המרק פעם נוספת.
  • 5.מגישים עם קרוטונים מטוגנים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully