וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שופפנודל

סוג של אטריית תפוחי אדמה – התשובה הגרמנית לניוקי

מתכון מאת: מסעדת "באיירן", מערכת וואלה

מתכוני אוקטוברפסט של מסעדת ביירן. נמרוד סונדרס
מתכוני אוקטוברפסט של מסעדת ביירן

מצרכים למתכון

  • 750 גרם תפוחי אדמה
  • 3 ביצים
  • 150 גרם קמח
  • מלח
  • אגוז מוסקט טחון
  • חמאה לטיגון

אופן ההכנה

  • 1.מבשלים את תפוחי האדמה ומניחים להם להתקרר.
  • 2. מקלפים, ומועכים בעזרת מועך תפוחי אדמה.
  • 3. מוסיפים ביצים, מלח, אגוז מוסקט וקמח, ומערבבים היטב.
  • 4. מקמחים קרש, ומגלגלים עליו את המסה עד שנוצרת צורת נקניק.
  • 5. חותכים למנות, ומגלגלים כל אחד לצורה של אורז גדול.
  • 6. מרתיחים סיר גדול עם מים ומעט מלח.
  • 7. מבשלים את הנודל במים כשהם על סף רתיחה.
  • 8. כשהנודל צף, מוציאים מהמים.
  • 9. מטגנים עם מעט חמאה, עד לקבלת צבע שחום יפה.
  • 10. מומלץ להגיש על כרוב כבוש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully