וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק שעועית ובשר

השף אמיר קרונברג מכין מרק עשיר וסמיך ובו 5 סוגי שעועית, בשר והרבה תבלינים

מתכון מאת: אמיר קרונברג, מערכת וואלה

צילום, הפקה ובימוי: Prima films צילום סטילס: מיכאל גלעדי

מצרכים למתכון

  • ל-8 סועדים:
  • 1 ק"ג שפונדרה עם עצם (אסאדו) חתוך לקוביות בגודל 3 ס"מ
  • כוס שעועית אדומה
  • כוס שעועית שחורה
  • כוס שעועית בובס
  • כוס שעועית עדינה
  • כוס שעועית לבנה
  • כף שמן
  • 2 בצלים לבנים חתוכים לרצועות
  • 2 כפות זרעי כוסברה טחון
  • 1 ליטר עגבניות מרוסקות
  • 1 ליטר מים
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כף פפריקה חריפה (אפשר להמיר בכף נוספת של פפריקה מתוקה)
  • 2 כפות מלח
  • פלפל שחור
  • להגשה:
  • 2 צרורות פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

  • 1. משרים את השעועית בכלים נפרדים למשך לילה. מסננים.
  • 2. בסיר גדול מטגנים את קוביות השפונדרה להשחמה עם כף שמן.
  • 3. מוסיפים רצועות בצל וממשיכים לטגן כ-5 דקות.
  • 4. מוסיפים שעועית, עגבניות, מים ותבלינים. מכסים ומבשלים כשעתיים.
  • 5. מגישים עם פטרוזיליה קצוצה.
  • ארוחה משפחתית: מרק שעועית סתווי

  • נזיד שעועית תימני

  • מרק שעועית וקבנוס עשיר בירקות

  • מרק שעועית ירקרק עם רוזמרין

  • קניידלך של חנה שאולוב

  • מרק חרירה צעד אחר צעד

  • מרק גולאש מושלם

  • מרק פטריות

  • מרק אפונה של אמא

  • מרק עוף עם גונדי

  • מרק בשר ויין אדום

  • קובה עיראקית במרק סלק

  • מרק ירקות עם פירה

  • מרק חומוס וג'ינג'ר

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully