וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה עם שומר

דרך נפלאה לבחון את טעמו של השומר המוקפץ, המעודן והזהוב

מתכון מאת: אורלי פלאי ברונשטיין, מערכת וואלה

פסטה עם שומר של אורלי פלאי. נמרוד סונדרס
פסטה עם שומר של אורלי פלאי

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 500 גרם פסטה מסוג בוקטיני או ספגטי
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 שומר פרוסים דק
  • 2 שיני שום
  • עלים מ-4 גבעולי תימין
  • עגבנייה גדולה מגוררת
  • 2 כפות שמיר קצוץ (לא חובה)
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • פרמזן מגוררת

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפסטה בסיר עם מי מלח רותחים לדרגת אל דנטה.
  • 2. מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את השומר עם שום ותימין, מלח ופלפל 5 דקות או עד שמזהיב.
  • 3. מוסיפים את הפסטה המסוננת ומערבבים בתנועות הקפצה. מוסיפים עגבנייה ושמיר ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים ומגישים עם פרמזן

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully