וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בשר ראש עם חומוס

תבשיל מרוקאי אסלי בבישול ארוך. אוסי ממליצה דווקא להשתמש בבשר קפוא - יותר קל לנקות אותו אחרי ההרתחה. בבשר טרי יש בלאי גדול שנזרק אחרי ההרתחה.

מתכון מאת: אוסי לנקרי, מערכת וואלה

אוכל מרוקאי. נמרוד סונדרס
אוכל מרוקאי

מצרכים למתכון

  • ל-6 מנות:
  • 1 חבילת בשר ראש (טיפ של אוסי:
  • 2 כוסות חומוס שהושרה לילה במים או 1 קופסא חומוס גרגירים
  • 1 בצל פרוס
  • 4-5 עלי דפנה
  • 4-5 שיני שום פרוסות
  • 1 פלפל חריף פרוס דק
  • 1 גרידה מלימון
  • שמן
  • כפית מלח
  • 2 כפות כמון
  • 2 כפות פפריקה
  • 1-2 כוסות מים לבישול

אופן ההכנה

  • 1. מכניסים את בשר הראש לסיר עמוק, מכסים במים ומבשלים ביחד עם עלי הדפנה והבצל הפרוס כשעתיים.
  • 2. מסננים את הבשר המבושל מהמים, ממתינים שיתקרר וחותכים אותו לקוביות.
  • 3. בסיר רחב מחממים שמן ומטגנים את השום, פלפל חריף, גרידת לימון, כמון, פפריקה, כפית מלח ומוסיפים 1 – 2 כוסות מים. מבשלים ומביאים לרתיחה.
  • 4. מכניסים את קוביות הבשר והחומוס אל הרוטב ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי.
  • 5. מומלץ להגיש עם אורז לבן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully