עיג'ה - לביבות סוריות

לביבות מתפוחי אדמה שאוכלים אותם לאו דווקא בחנוכה אלא גם בתור ארוחת צהרים קלה בתוספת רוטב טחינה וסלט ירקות קצוץ

מתכון מאת: ניסים כהן, מערכת וואלה!
לביבות

מצרכים

  • ל-12-14 לביבות:
  • 3 תפוחי אדמה אדומים בינוניים
  • ביצה
  • חצי כוס פרורי לחם
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • בצל בינוני קצוץ דק
  • קורט מלח
  • קורט פלפל

אופן ההכנה

  • 1. קולפים את תפוחי האדמה ומגרדים אותם בפומפיה לתוך קערה מוסיפים מעט מלח ומשאירים בערך עשר דקות עד שכל הנוזלים יצאו מתפוחי האדמה .
  • 2. סוחטים היטב את תפוחי האדמה ומעבירים לכלי נקי מוסיפים את שאר החומרים ומתבלים שוב במעט מלח.
  • 3. בעזרת כף יוצרים לביבות בצורה אליפטית ומטגנים בשמן חם (לא עמוק) מספר דקות מכל צד עד שהלביבה משחימה. מוציאים על נייר סופג ובתיאבון.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully