עארוק - לביבות עיראקיות

לביבות עיראקיות מסורתיות שאוכלים בארוחת הבוקר

מתכון מאת: ליאורה ברייזניק, מערכת וואלה!
לביבות

מצרכים

  • ל-10 לביבות:
  • 2 תפוחי אדמה
  • 1 קישוא גדול
  • 1 בצל גדול
  • 1/2 זר פטרוזיליה
  • 1 פלפל אדום
  • 1 עגבניה
  • 4 כפות קמח תופח
  • 3 ביצים
  • מלח ופלפל
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • .מגרדים גס את הבצל, הקישוא, תפוחי אדמה. מניחים במסננת וסוחטים עד שיצאו כל הנוזלים. משאירים במסננת לעוד חצי שעה.
  • 2.בינתיים מניחים בקערה פלפל אדום חתוך דק, פטרוזליה קצוצה דק, עגבניה מגורדת במגרדת גסה.
  • 3.מוסיפים את הבצל, תפוחי האדמה, והקישוא שסחטנו. מוסיפים את הקמח והביצים, מלח ופלפל לערבב היטב.
  • 4.משאירים עוד חצי שעה לפי הטיגון.
  • 5.לוקחים כף גדולה עם הבלילה. מניחים במחבת ומשטחים על מנת שתצא לביבה שטוחה. מטגנים על אש לא גבוהה עד לקבלת צבע חום משני הצדדים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully