- 1. מקלפים את תפוח האדמה ומגרדים בפומפייה. מפזרים קורט מלח ומניחים על מסננת למשך שעה, כדי שיגיר נוזלים. לאחר שעה מסננים וסוחטים את הנוזלים העודפים.
-
- 2. מעבירים לקערה את תפוח האדמה והתירס הטחון. מוסיפים בצל קצוץ ואת גרגירי התירס. מוסיפים את שני סוגי הקמחים, הביצה והסוכר, ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל.
-
- 3. מרפדים תבנית בנייר אפיה משומן, צרים לביבות ומסדרים אותן על התבנית. מומלץ לרסס את הלביבות עם ספריי שמן, על מנת למנוע התייבשות.
-
- 4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ומנמיכים את הטמפרטורה ל-170 מעלות. אופים כ-15 דקות.