וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לביבות תירס ותפוח אדמה

מתכון מאת: אמיר פורת ורוסלה יונה, מערכת וואלה

לביבות תירס.
לביבות תירס

מצרכים למתכון

  • לכ-15 לביבות:
  • 1 תפוח אדמה בינוני
  • 200 גרם (כוס) תירס שנטחן במעבד מזון
  • 100 גרם (כוס) גרגירי תירס
  • 1 ביצה גדולה
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 1 כף קמח תירס
  • 1 כף קמח רגיל
  • 1 כף סוכר

אופן ההכנה

  • 1. מקלפים את תפוח האדמה ומגרדים בפומפייה. מפזרים קורט מלח ומניחים על מסננת למשך שעה, כדי שיגיר נוזלים. לאחר שעה מסננים וסוחטים את הנוזלים העודפים.
  • 2. מעבירים לקערה את תפוח האדמה והתירס הטחון. מוסיפים בצל קצוץ ואת גרגירי התירס. מוסיפים את שני סוגי הקמחים, הביצה והסוכר, ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל.
  • 3. מרפדים תבנית בנייר אפיה משומן, צרים לביבות ומסדרים אותן על התבנית. מומלץ לרסס את הלביבות עם ספריי שמן, על מנת למנוע התייבשות.
  • 4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ומנמיכים את הטמפרטורה ל-170 מעלות. אופים כ-15 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully