לביבות תפוחי אדמה ובזיליקום

מתכון מאת: תמר כהן-צדק, מערכת וואלה!
לביבת תפוחי אדמה ובזיליקום. לירז אלה
לביבת תפוחי אדמה ובזיליקום

מצרכים

  • ל- 4 מנות:
  • 1 כוס שמן לטיגון
  • 4 תפוחי אדמה בינוניים קלופים
  • 1 ביצה
  • 2 כפות קמח
  • 100 גרם פירורי לחם
  • 6 עלי בזיליקום פרוסים דק
  • קורט מוסקט
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. בסיר עם מים ומלח מבשלים את תפוחי האדמה עד ריכוך. מסננים.
  • 2. מעבירים את תפוחי האדמה לקערה ומועכים עד ליצירת פירה.
  • 3. מוסיפים לפירה קמח, ביצה, עלי בזיליקום, מלח, פלפל ומוסקט ומערבבים היטב.
  • 4. בצלחת נפרדת שמים את פירורי הלחם.
  • 5. קורצים מהפירה כף גדושה ויוצרים ממנה לביבה בעובי של 1 ס"מ. עוטפים משני צידיה בפירורי לחם.
  • 6. במחבת מחממים שמן ומטגנים את הלביבות כמה דקות מכל צד, עד שהלביבה מזהיבה.
  • מוציאים, מניחים את הלביבות על גבי נייר סופג ומגישים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully