סלט שוק הכובשים
סלט של ביסטרו הכובשים בתל אביב
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 סועדים:
- 3 גזרים פרוסים לגפרורים דקים
- 2 קולורבי פרוסים לגפרורים דקים
- חבילת צנוניות פרוסה דק
- 1 פלפל צהוב פרוס לגפרורים דקים
- 1 פלפל ירוק פרוס לגפרורים דקים
- 1 פלפל אדום פרוס לגפרורים דקים
- 4 מלפפונים פרוסים לגפרורים דקים
- חבילת אורוגולה שטופה
- 12 עגבניות שרי חצויות
- 50 גרם חמוציות
- 50 גרם ג'עלה
- 4 כפות מיץ לימון
- 4 כפות שמן זית
- מלח פלפל
אופן ההכנה
- 1. מעבירים את כל הירקות לקערת סלט.
- 2. מתבלים בלימון, שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
- 3. מפזרים מעל את הג'עלה והחמוציות ומגישים.