מתכונים חמים

ביף סטרוגנוף עם 3 סוגי פטריות

ביף סטרוגנוף קלאסי שיהיה הכוכב של ארוחת יום שישי באדיבות מריה פיסנץ ממסעדת בבה יאגה

מתכון מאת: מריה פיסנץ, מערכת וואלה!
  • 30 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

רויאל שף (צילום: yes)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל5-6 מנות:
  • 1 ק"ג של פילה בקר טרי
  • 2 בצל לבן
  • 1/2 ק"ג של פטריות מ-3 סוגים - יער,שמפניון ופורטבלו
  • 1/2 1 ליטר שמנת מתוקה
  • 2 כפיות שום טחון
  • מלח
  • כף קמח
  • 100 גרם של חמאה צהובה
  • מלפפון חמוץ במלח חתוך
  • קורט פלפל לבן
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את המרכיבים: חותכים את הבצל לקוביות קטנות, את הפטריות לרבעים, מקלפים את המלפפון חמוץ וחותכים לקוביות. את פילה הבקר חותכים לרצועות.
  • 2.מטגנים את הבצל עד לקבלת צבע זהוב ומוסיפים את הבשר.
  • 3. אחרי טיגון הבשר מוסיפים את הקמח ואת השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה.
  • 4.מוסיפים פטריות, שום, מלח, חמאה, מלפפון חמוץ ופלפל לבן ומבשלים על אש בינונית לעשר דקות.
  • * מומלץ להגיש את המנה בליווי פירה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully