וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תבשיל קדירת בשר ואפונה

מתכון מאת: עומאר עילוואן, מערכת וואלה

מתכוני אפונה ירוקה בחג' כחיל. נמרוד סונדרס
מתכוני אפונה ירוקה בחג' כחיל

מצרכים למתכון

  • ל-5-6 מנות:
  • 1 ק"ג נתח קצבים או אנטרקוט חתוך לקוביות גדולות
  • 250 גרם אפונה טרייה
  • 4 תפוחי אדמה
  • 6 בצלצלי שאלוט
  • ענף רוזמרין
  • 1 שן שום
  • 4 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית מלח אטלנטי
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/8 כפית אגוז מוסקט
  • 1 כף רסק עגבניות

אופן ההכנה

  • 1. מחממים 2 כפות שמן זית במחבת וסוגרים את קוביות הבשר משני הצדדים.
  • 2. קוצצים את בצלצלי השאלוט וחותכים את תפוחי האדמה לקוביות גדולות.
  • 3. בסיר גדול מחממים 2 כפות שמן זית. מטגנים את הבצל ואת קוביות תפוחי האדמה.
  • 4. מוסיפים את נתחי הבשר, מוסיפים 2 כוסות מים, רסק עגבניות, אפונה ותבלינים, ומבשלים על אש קטנה כשעה וחצי. מומלץ להגיש לצד אורז לבן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully