- 1. מערבבים את כל מרכיבי הקציצה יחד לעיסת בצק ונותנים לה להתאחד מספר דקות.
-
- 2. מכדררים את הרכיבים לכדורי קציצות קטנים ומטגנים בשמן עמוק לזמן קצר עד להזהבה.
-
- 3. מחממים שמן בסיר ואליו מוסיפים שום, עלי דפנה, ציפורן, מקל קינמון והל שלם.
-
- 4. לאחר טיגון קצר מוסיפים את הבצל והעגבניות ומבשלים כ-40 דקות.
-
- 5. מוסיפים את התבלינים הנותרים וממשיכים בבישול כ-5 דקות.
-
- 6. מוסיפים את החמאה והשמנת ומבשלים 2 דקות נוספות.
-
- 7. את הרוטב שנוצר טוחנים עם מוט חשמלי או בבלנדר עד לרוטב חלק יחסית אך סמיך.
-
- 6. מוסיפים זרעי חמניות טחונים ומבשלים כ-15 דקות נוספות.
-
- 7. מוסיפים את הקציצות המטוגנות ומגישים עם אורז לבן.