טרטר פילה בקר של שיין & שארפ
מתכון של יענקל'ה שיין
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- מרכיבים (למנה אחת)
- 80 גרם פילה בקר נקי (מגידים ועודפי שומן)
- 40 גרם בשר אבוקדו בשל
- 6 עלי בזיליקום
- 1 כפית בצל ירוק
- 1/2 כפית פרמזן רג'יאנו מגורר דק
- 1/2 כפית חומץ בלסמי
- 1 כף מיץ לימון
- 2 כפות שמן זית
- קורט מלח
- קורט פלפל
אופן ההכנה
- 1. קוצצים היטב את הבשר, האבוקדו, עלי הבזיליקום והבצל הירוק בעזרת סכין חדה.
- 2. מערבבים יחד ומוסיפים מלח, פלפל, מיץ לימון ופרמזן, מערבבים היטב.
- 3. מניחים ברינג בקוטר 8 סנטימטרים וגובה 6 סנטימטרים.
- 4. להגשה, מניחים מעל הטרטר צרור קטן של נבטי בזיליקום (אם רוצים) ומזליפים 2 כפות שמן זית וכפית חומץ בלסמי. מגישים.