פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      טרטר פילה בקר של שיין & שארפ

      מתכון של יענקל'ה שיין

      3 מדרגים / 3 כוכבים

      בייגל טרטר (יעל לאור)
      בייגל טרטר (יעל לאור)

      מצרכים

      • מרכיבים (למנה אחת)
      • 80 גרם פילה בקר נקי (מגידים ועודפי שומן)
      • 40 גרם בשר אבוקדו בשל
      • 6 עלי בזיליקום
      • 1 כפית בצל ירוק
      • 1/2 כפית פרמזן רג'יאנו מגורר דק
      • 1/2 כפית חומץ בלסמי
      • 1 כף מיץ לימון
      • 2 כפות שמן זית
      • קורט מלח
      • קורט פלפל

      אופן ההכנה

      • 1. קוצצים היטב את הבשר, האבוקדו, עלי הבזיליקום והבצל הירוק בעזרת סכין חדה.
      • 2. מערבבים יחד ומוסיפים מלח, פלפל, מיץ לימון ופרמזן, מערבבים היטב.
      • 3. מניחים ברינג בקוטר 8 סנטימטרים וגובה 6 סנטימטרים.
      • 4. להגשה, מניחים מעל הטרטר צרור קטן של נבטי בזיליקום (אם רוצים) ומזליפים 2 כפות שמן זית וכפית חומץ בלסמי. מגישים.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -