וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טרטר פילה בקר של שיין & שארפ

מתכון של יענקל'ה שיין

מתכון מאת: יענקל'ה שיין, מערכת וואלה

בייגל טרטר. יעל לאור, יעל לאור
בייגל טרטר/יעל לאור

מצרכים למתכון

  • מרכיבים (למנה אחת)
  • 80 גרם פילה בקר נקי (מגידים ועודפי שומן)
  • 40 גרם בשר אבוקדו בשל
  • 6 עלי בזיליקום
  • 1 כפית בצל ירוק
  • 1/2 כפית פרמזן רג'יאנו מגורר דק
  • 1/2 כפית חומץ בלסמי
  • 1 כף מיץ לימון
  • 2 כפות שמן זית
  • קורט מלח
  • קורט פלפל

אופן ההכנה

  • 1. קוצצים היטב את הבשר, האבוקדו, עלי הבזיליקום והבצל הירוק בעזרת סכין חדה.
  • 2. מערבבים יחד ומוסיפים מלח, פלפל, מיץ לימון ופרמזן, מערבבים היטב.
  • 3. מניחים ברינג בקוטר 8 סנטימטרים וגובה 6 סנטימטרים.
  • 4. להגשה, מניחים מעל הטרטר צרור קטן של נבטי בזיליקום (אם רוצים) ומזליפים 2 כפות שמן זית וכפית חומץ בלסמי. מגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully