- בישולים
 - 
 - מלכת הפרחים: מבשלים עם כרובית
 - 
 - מאת: מערכת וואלה!
 - 
 - יום שני, 6 בינואר 2014, 10:28
 - 
 - 
 - 
 - 
 - 
 - 
 - 
 -  
 - 
 - 
 -    
 - פייסבוק 
 - 
 -  טוויטר    
 - 
 - 
 - 
 - קטנות, עגלגלות וטעימות - הכרוביות מציפות את השוק והן בשיאן. השף תומר ניב מהמטבח של רמה משתעשע אתן ומכין מאפה כרובית בלחם, גראטן כרובית וקראסט כרובית פריך
 - 
 - תגיות: כרובית,גראטן 
 - 
 - 
 - 
 - 
 - כרובית בלחם (צילום: מגד גוזני)כרובית בלחם (צילום: מגד גוזני)
 - כרובית בלחם (צילום: מגד גוזני)
 - 
 - כרובית אפויה בלחם
 - 
 -   
 - 
 -  
 - 
 - 
 - מרכיבים ל-4 סועדים
 - קילו קמח לחם
 - 580 גרם מים
 - חופן מחטי רוזמרין
 - 40 גרם מלח דק
 - כרובית צעירה וטרייה
 - 4 כפות שמן זית
 - צרור רשאד
 - 
 - 
 - אופן הכנה:
 - 1. מוסיפים את המים לקמח ומעבדים עם וו גיטרה. 
 - 
 - 2. לשים את הבצק עד התאחדות הקמח עם המים. מוסיפים את המלח והרוזמרין. הבצק צריך להיות יבש, במידה ולא, מוסיפים מעט קמח. 
 - 
 - 3. פותחים את הבצק העזרת מערוך לשיכבה אחידה בעובי של בצק פיצה דק.
 - 
 - 4. שוטפים ומייבשים את הכרובית. חותכים את הכרובית עד לבסיסה ומניחים על הבצק.
 - 
 - 5. קוצצים את הרשאד ומוסיפים לשמן הזית. מוסיפים קורט מלח ופלפל שחור ומורחים באופן אחיד על הכרובית.
 - 
 - 6. מכסים את הכרובית עם הבצק ומקפידים שלא יהיה חורים או איזורים לא מכוסים.
 - 
 - 7. אופים בתנור שחומם מראש ב-160 מעלות צלזיוס על נייר אפיה כשעתיים, תלוי בגודל הכרובית (כרובית בקוטר של 12 ס"מ תיקח כשעה כרובית בקוטר של 24 ס"מ כשעתיים).