מתכונים חמים

כרובית אפויה בלחם

מאפה כרובית בלחם שלא תפסיקו לנשנש

מתכון מאת: תומר ניב, מערכת וואלה! NEWS
  • דרגת קושי בינונית

מתכוני כרובית

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 סועדים
  • קילו קמח לחם
  • 580 גרם מים
  • חופן מחטי רוזמרין
  • 40 גרם מלח דק
  • כרובית צעירה וטרייה
  • 4 כפות שמן זית
  • צרור רשאד
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • בישולים
  • מלכת הפרחים: מבשלים עם כרובית
  • מאת: מערכת וואלה!
  • יום שני, 6 בינואר 2014, 10:28
  • פייסבוק
  • טוויטר
  • קטנות, עגלגלות וטעימות - הכרוביות מציפות את השוק והן בשיאן. השף תומר ניב מהמטבח של רמה משתעשע אתן ומכין מאפה כרובית בלחם, גראטן כרובית וקראסט כרובית פריך
  • תגיות: כרובית,גראטן
  • כרובית בלחם (צילום: מגד גוזני)כרובית בלחם (צילום: מגד גוזני)
  • כרובית בלחם (צילום: מגד גוזני)
  • כרובית אפויה בלחם
  • מרכיבים ל-4 סועדים
  • קילו קמח לחם
  • 580 גרם מים
  • חופן מחטי רוזמרין
  • 40 גרם מלח דק
  • כרובית צעירה וטרייה
  • 4 כפות שמן זית
  • צרור רשאד
  • אופן הכנה:
  • 1. מוסיפים את המים לקמח ומעבדים עם וו גיטרה.
  • 2. לשים את הבצק עד התאחדות הקמח עם המים. מוסיפים את המלח והרוזמרין. הבצק צריך להיות יבש, במידה ולא, מוסיפים מעט קמח.
  • 3. פותחים את הבצק העזרת מערוך לשיכבה אחידה בעובי של בצק פיצה דק.
  • 4. שוטפים ומייבשים את הכרובית. חותכים את הכרובית עד לבסיסה ומניחים על הבצק.
  • 5. קוצצים את הרשאד ומוסיפים לשמן הזית. מוסיפים קורט מלח ופלפל שחור ומורחים באופן אחיד על הכרובית.
  • 6. מכסים את הכרובית עם הבצק ומקפידים שלא יהיה חורים או איזורים לא מכוסים.
  • 7. אופים בתנור שחומם מראש ב-160 מעלות צלזיוס על נייר אפיה כשעתיים, תלוי בגודל הכרובית (כרובית בקוטר של 12 ס"מ תיקח כשעה כרובית בקוטר של 24 ס"מ כשעתיים).

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully