סלט עשבים, פירות יבשים וגבינת פקורינו עיזים

השף אופיר וידבסקי ממסעדת סיטארה מכין סלט לט"ו בשבט

מתכון מאת: אופיר וידבסקי, התו השמיני
מנות לטו בשבט של סיטארה

מצרכים

  • 2 בצלצלי שאלוט קלופים וקצוצים
  • 3 כפות חומץ שרי
  • ½ פלפל צ'ילי אדום פרוס
  • חופן עלי טרגון
  • חופן עלי פטרוזיליה
  • חופן עלי נענע ללא הגבעול
  • חופן עלי כוסברה ללא הגבעול
  • חופן חמוציות
  • חופן צימוקים
  • 5 כפות שמן זית
  • 200 גרם גבינת פקורינו כבשים

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים בקערה את בצלצלי השאלוט, הצ'ילי, הטרגון, הפטרוזיליה, הנענע, הכוסברה, החמוציות והצימוקים.
  • 2. מתבלים בשמן זית, חומץ שרי, מלח ופלפל שחור
  • 3. מגרדים מעל את גבינת הפקורינו ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully