סלט עשבים, פירות יבשים וגבינת פקורינו עיזים
השף אופיר וידבסקי ממסעדת סיטארה מכין סלט לט"ו בשבט
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 בצלצלי שאלוט קלופים וקצוצים
- 3 כפות חומץ שרי
- ½ פלפל צ'ילי אדום פרוס
- חופן עלי טרגון
- חופן עלי פטרוזיליה
- חופן עלי נענע ללא הגבעול
- חופן עלי כוסברה ללא הגבעול
- חופן חמוציות
- חופן צימוקים
- 5 כפות שמן זית
- 200 גרם גבינת פקורינו כבשים
אופן ההכנה
- 1. מערבבים בקערה את בצלצלי השאלוט, הצ'ילי, הטרגון, הפטרוזיליה, הנענע, הכוסברה, החמוציות והצימוקים.
- 2. מתבלים בשמן זית, חומץ שרי, מלח ופלפל שחור
- 3. מגרדים מעל את גבינת הפקורינו ומגישים.