וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה פורצ'יני

מנה של פסטה שמכינים כשאין כלום בבית, רק מחומרי גלם שיש במזווה

מתכון מאת: אורלי פלאי ברונשטיין, מערכת וואלה

פסטה פורצ'יני של אורלי פלאי. נמרוד סונדרס
פסטה פורצ'יני של אורלי פלאי

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 1 חבילה (500 גרם) פסטה
  • 1/2 שקית (10 גרם) פורצ'יני מיובשות
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כפית עשבי תיבול יבשים
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • עלים קרועים מ-2 גבעולי בזיליקום (לא חובה)

אופן ההכנה

  • 1 . מפוררים את פרוסות הפורצ'יני המיובשות ומשרים ב-1/2 כוס מים לרבע שעה. מסננים ושומרים את מי ההשריה.
  • 2. מבשלים את הפסטה במי מלח רותחים עד לדרגת אל דנטה. מסננים.
  • 3. מחממים מחבת עם 3 כפות שמן זית ושום, מוסיפים חצי מכמות הפורצ'יני ופירורי לחם ומזהיבים קלות עם מלח, פלפל ועשבי תיבול יבשים עד שעולה ריח. מוציאים מהמחבת.
  • 4. לאותה מחבת מוסיפים את הפורצ'יני הנותרות עם כף שמן זית ומערבבים עם הפסטה ועם מי ההשריה של הפטריות ובזיליקום. מקפיצים עוד רגע או שניים ומגישים עם הפירורים המתובלים מעל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully