מתכונים חמים

מאפי מרציפן עם פירות יער

מאפי מרציפן כמו סוכריות שניתן להכין במגוון צורות וגדלים

מתכון מאת: אייל גרש, מערכת וואלה!
  • 60 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

אוכל שוודי (צילום: אפיק גבאי)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 50 גרם שקדים טחונים היטב
  • 100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
  • חצי כוס אבקת סוכר
  • 1 ביצה
  • 85 גרם קמח
  • למילוי:
  • ריבה חמוצה
  • מיכל שמנת מתוקה
  • פירות יער טריים
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. במיקסר מקציפים את החמאה עם הסוכר עד לקרם תפוח.
  • 2. מוסיפים את השקדים הטחונים, הקמח והביצה וממשיכים להקציף.
  • 3. מניחים את הבצק בשקית ניילון ונותנים לו לנוח במקרר 30 דקות.
  • 3. מחממים תנור ל-200 מעלות. מעצבים את הבצק לגליל על שולחן עבודה מקומח. מחלקים את הגליל לכ-20 חתיכות לערך. לוחצים החוצה כל חתיכה ויוצרים שקע גדול בכל חתיכה. מכניסים לתוך תבניות מתכת קטנות ומשומנות.
  • 4. אופים באמצע התנור 10-12 דקות. להוציא את המאפים מהתנור ולהניח להתקרר. מקציפים את השמנת המתוקה ולמלא כל מאפה בריבה חמוצה, קצפת מתוקה ומעל פירות יער טריים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully