- 1. במיקסר מקציפים את החמאה עם הסוכר עד לקרם תפוח.
-
- 2. מוסיפים את השקדים הטחונים, הקמח והביצה וממשיכים להקציף.
-
- 3. מניחים את הבצק בשקית ניילון ונותנים לו לנוח במקרר 30 דקות.
-
- 3. מחממים תנור ל-200 מעלות. מעצבים את הבצק לגליל על שולחן עבודה מקומח. מחלקים את הגליל לכ-20 חתיכות לערך. לוחצים החוצה כל חתיכה ויוצרים שקע גדול בכל חתיכה. מכניסים לתוך תבניות מתכת קטנות ומשומנות.
-
- 4. אופים באמצע התנור 10-12 דקות. להוציא את המאפים מהתנור ולהניח להתקרר. מקציפים את השמנת המתוקה ולמלא כל מאפה בריבה חמוצה, קצפת מתוקה ומעל פירות יער טריים.