פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      כריכים בריטים לשעת התה

      אתם אמנם לא מתגוררים בארמון בקינגהאם, אבל גם לכם מגיעים סנדוויצ'ונים נפלאים עם גבינות, טונה וסלט ביצים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      אוכל אנגלי (אפיק גבאי)
      אוכל אנגלי (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • סנדביצ'וני מלפפון- מוגש עם קנקן תה
      • חומרים להכנת 36 כריכי פינגר פוד:
      • 1/4 עד 1/2 כוס חומץ בן יין לבן
      • 1 מלפפון פרוס דק (קילוף הוא אופציונלי)
      • 1 כיכר לחם לבן
      • חמאה מרוככת, או חמאת עשבי תיבול מרוככת (חמאה שהוכנה עם נענע, עירית, כוסברה, פטרוזיליה, שמיר, טרגון ו / או רוזמרין, חמאה מרוככת יותר קלה למריחה)
      • מלח ים ופלפל שחור טחון טרי , לפי טעם
      • סנדביצ'וני טונה
      • חומרים להכנת 30 כריכונים:
      • 2 קופסות טונה משומרת, מנוקזת
      • 20 גרם פלפלים בצבעים שונים חתוך לקוביות קטנטנות
      • מיונז לפי הטעם
      • 2 כפיות מיץ לימון
      • 1/2 בצל סגול, קצוץ
      • פלפל שחור טחון לפי הטעם
      • מלח
      • לחם לבן טרי או חיטה חתוך לפרוסות (עדיף לחם מרובע)
      • כריך סלט ביצים
      • חומרים להכנת 10-12 כריכונים:
      • 2 ביצים קשות, מקוררות
      • 1 כף מיונז
      • 1 כף חרדל דיז'ון
      • 1 כפית עירית קצוצה
      • 1 כפית פטרוזיליה טרייה קצוצה
      • מלח ים ופלפל שחור טחון טרי , לפי טעם
      • 4 פרוסות לחם (עדיפות ללחם לבן מסורתי , אבל אפשר להשתמש גם בלחם מחיטה מלאה)

      אופן ההכנה

      • לסנדביצ'וני המלפפון:
      • אופן ההכנה:
      • 1. בקערה רדודה משרים את פרוסות המלפפון בחומץ במשך כ30 דקות (צעד זה ישפר את המרקם ויוסיף טעם).
      • 2. מסננים את המלפפונים ומספיגים עם מגבת נייר.
      • 3. מורחים חמאה על שתי פרוסות לחם.
      • 4. צד אחד של הכריך מכסים עם מלפפון פרוס בשתי שכבות.
      • 5. מתבלים במיץ לימון ותבלינים/עשבי תיבול.
      • 6. שמים את הפרוסות יחד, חותכים את קרום הלחם ופורסים את הכריך באלכסונים כדי ליצור ארבע חתיכות.
      • לסנדביצ'וני הטונה:
      • סנדביצ'וני טונה
      • חומרים להכנת 30 כריכונים:
      • 2 קופסות טונה משומרת, מנוקזת
      • 20 גרם פלפלים בצבעים שונים חתוך לקוביות קטנטנות
      • מיונז לפי הטעם
      • 2 כפיות מיץ לימון
      • 1/2 בצל סגול, קצוץ
      • פלפל שחור טחון לפי הטעם
      • מלח
      • לחם לבן טרי או חיטה חתוך לפרוסות (עדיף לחם מרובע)
      • לכריכי הביצים:
      • 1. בעזרת מזלג מועכים את הביצים ומערבבים עם המיונז וחרדל.
      • 2. מוסיפים את עשבי התיבול והתבלינים ומערבבים.
      • 3. מורחים את סלט ביצים על שתי פרוסות לחם.
      • 4. מכסים בפרוסות לחם מעל הסלט.
      • מניחים מתחת למגבת לחה יחד עם הסנדביצ'ים האחרים עד להגשה.

      עוד מתכוני מאפים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -