מתכונים חמים

כריכים בריטים לשעת התה

אתם אמנם לא מתגוררים בארמון בקינגהאם, אבל גם לכם מגיעים סנדוויצ'ונים נפלאים עם גבינות, טונה וסלט ביצים

מתכון מאת: טליה פבזנר, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

אוכל אנגלי

מחשבון המרות

מצרכים

  • סנדביצ'וני מלפפון- מוגש עם קנקן תה
  • חומרים להכנת 36 כריכי פינגר פוד:
  • 1/4 עד 1/2 כוס חומץ בן יין לבן
  • 1 מלפפון פרוס דק (קילוף הוא אופציונלי)
  • 1 כיכר לחם לבן
  • חמאה מרוככת, או חמאת עשבי תיבול מרוככת (חמאה שהוכנה עם נענע, עירית, כוסברה, פטרוזיליה, שמיר, טרגון ו / או רוזמרין, חמאה מרוככת יותר קלה למריחה)
  • מלח ים ופלפל שחור טחון טרי , לפי טעם
  • סנדביצ'וני טונה
  • חומרים להכנת 30 כריכונים:
  • 2 קופסות טונה משומרת, מנוקזת
  • 20 גרם פלפלים בצבעים שונים חתוך לקוביות קטנטנות
  • מיונז לפי הטעם
  • 2 כפיות מיץ לימון
  • 1/2 בצל סגול, קצוץ
  • פלפל שחור טחון לפי הטעם
  • מלח
  • לחם לבן טרי או חיטה חתוך לפרוסות (עדיף לחם מרובע)
  • כריך סלט ביצים
  • חומרים להכנת 10-12 כריכונים:
  • 2 ביצים קשות, מקוררות
  • 1 כף מיונז
  • 1 כף חרדל דיז'ון
  • 1 כפית עירית קצוצה
  • 1 כפית פטרוזיליה טרייה קצוצה
  • מלח ים ופלפל שחור טחון טרי , לפי טעם
  • 4 פרוסות לחם (עדיפות ללחם לבן מסורתי , אבל אפשר להשתמש גם בלחם מחיטה מלאה)
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • לסנדביצ'וני המלפפון:
  • אופן ההכנה:
  • 1. בקערה רדודה משרים את פרוסות המלפפון בחומץ במשך כ30 דקות (צעד זה ישפר את המרקם ויוסיף טעם).
  • 2. מסננים את המלפפונים ומספיגים עם מגבת נייר.
  • 3. מורחים חמאה על שתי פרוסות לחם.
  • 4. צד אחד של הכריך מכסים עם מלפפון פרוס בשתי שכבות.
  • 5. מתבלים במיץ לימון ותבלינים/עשבי תיבול.
  • 6. שמים את הפרוסות יחד, חותכים את קרום הלחם ופורסים את הכריך באלכסונים כדי ליצור ארבע חתיכות.
  • לסנדביצ'וני הטונה:
  • סנדביצ'וני טונה
  • חומרים להכנת 30 כריכונים:
  • 2 קופסות טונה משומרת, מנוקזת
  • 20 גרם פלפלים בצבעים שונים חתוך לקוביות קטנטנות
  • מיונז לפי הטעם
  • 2 כפיות מיץ לימון
  • 1/2 בצל סגול, קצוץ
  • פלפל שחור טחון לפי הטעם
  • מלח
  • לחם לבן טרי או חיטה חתוך לפרוסות (עדיף לחם מרובע)
  • לכריכי הביצים:
  • 1. בעזרת מזלג מועכים את הביצים ומערבבים עם המיונז וחרדל.
  • 2. מוסיפים את עשבי התיבול והתבלינים ומערבבים.
  • 3. מורחים את סלט ביצים על שתי פרוסות לחם.
  • 4. מכסים בפרוסות לחם מעל הסלט.
  • מניחים מתחת למגבת לחה יחד עם הסנדביצ'ים האחרים עד להגשה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully