אזני המן טבעוניות
אוזני המן טעימות ללא מוצרים מן החי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-50 אוזני המן:
- יבשים:
- 400 גרם קמח
- 100 גרם שקדים מולבנים טחונים
- 200 גרם סוכר
- 30 גרם קמח עדשים כתומות/קמח אפונה צהובה (בחנויות טבע/תבלינים)
- קורט מלח
- 1/2 כפית גרידת תפוז
- רטובים:
- 40 גרם שמן קוקוס
- 140 גרם שמן קנולה
- 100 גרם מחית תפוחי עץ
- כפית תמצית וניל טבעית
- מילוי:
- 200 גרם שוקולד מריר/ 250 גרם מחית תמרים
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומערבבים היטב את כל היבשים.
- 2. מוסיפים את הרטובים ולשים (במעבד מזון -בפולסים עד קבלת בצק פירורי/בידיים עד קבלת בצק אחיד). מצננים 20 דקות במקרר.
- 3. מרדדים על משטח מקומח וקורצים עיגולים עם כוס.
- 4. מניחים במרכז כל עיגול כפית מחית תמרים או חצי קוביית שוקולד (חותכים כל קובייה באלכסון לשני משולשים).
- 5. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- 7. אופים כרבע שעה (180 מעלות).