- 1. צורבים את העוף: מחממים שמן קנולה בסיר. כשהשמן חם, מכניסים את העוף כאשר העור כלפי מטה. מתבלים במלח ופלפל. מטגנים את העוף כ-5 דקות או עד שהוא מזהיב יפה. מוציאים, מעבירים לצלחת ושומרים בצד.
-
- 2. באותו הסיר מכינים את הקארי: מטגנים בצל 3-4 דקות. מוסיפים לסיר זרעי חרדל כתושים, שום, ג'ינג'ר, צ'ילי וקארי ומערבבים היטב כדקה-שתיים, נזהרים לא לשרוף את התבלינים. מוסיפים פחית חלב קוקוס, הציר, הצ'טני או הדבש. מתבלים במלח, מערבבים ומביאים לרתיחה.
-
- 3. מבשלים את העוף בקארי- כשהרוטב רותח, מוסיפים פנימה את גרגרי החומוס ומערבבים. מסדרים בסיר יפה את העוף עם צד העור כלפי מעלה. אם צריך מוסיפים מעט מים רותחים. מבשלים לא מכוסה כ-45 דקות, עד שהעוף מוכן וגרגרי החומוס התרככו.
-
- 4. בסיר נפרד מבשלים את האורז הבסמטי.
-
- 5. להגשה: מסדרים אורז בסמטי לבן על צלחת הגשה כדי שיספוג את הקארי העשיר, מסדרים את התבשיל מעל. מפזרים קשיו וכוסברה ומגישים חם.