וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טרייפל להמונים

טרייפל שכבות חגיגי שמנצל את המיטב מהמתוקים שנותרו מיותמים במזווה

מתכון מאת: מירב שיינר דנצ'נקו, מערכת וואלה

קינוח טרייפל חגיגי. מירב שיינר דנצ'נקו,
קינוח טרייפל חגיגי/מירב שיינר דנצ'נקו

מצרכים למתכון

  • ל-4-6 כוסות:
  • לתחתית:
  • 1/2 כוס שאריות מאפינס/ בראוניס/כל עוגה בחושה ודומיה
  • כף ברנדי/ וויסקי/ליקר פירותי שאהוב עליכם
  • לשכבה השניה
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • כף גדושה פודינג וניל
  • 2 כפות גדושות גבינת מסקרפונה (לא חובה)
  • כף גדושה סוכר
  • לשדרוג השכבה השנייה (לא חובה):
  • כפית מחית קפה/ פיסטוק/ פרלינה
  • לשכבה השלישית:
  • שאריות מרנג מרוסק (נשיקות)/ מיני אגוזים קצוצים רגילים או מסוכרים/ עדשי שוקולד קצוצים/ פירורי עוגיות מכל סוג שיש. גם אזני המן ללא המלית שנותרו ראויים, יתאימו פה
  • לשכבה העליונה
  • כל פרי טרי או מבושל (מרקחת) שיש ברשותכם: תותים, דובדבנים, מלון, קיווי, אננס וכו'.

אופן ההכנה

  • 1. לתחתית: מפוררים עם מזלג את המאפינס/בראוניז ומשרים בכף אלכוהול.
  • 2. לשכבה השניה: מקציפים במהירות גבוהה מיכל קטן של שמנת מתוקה עם פודינג וניל, גבינת מסקרפונה (לא חובה) וכף גדושה סוכר. אם רוצים לשדרג עם מחית קפה/פיסטוק/פרלינה, מכניסים בעדינות לאחר ההקצפה בתנועת קיפול.
  • 3. לשכבה השלישית: מפוררים את המרנג/אגוזים.
  • 4. בכוסות הכי יפות, גבוהות ומרשימות שיש ברשותכם התחילו להרכיב את השכבות בצורה שווה בעזרת כף (את הקרם ניתן לזלף עם שקית זילוף, לא חובה). תחתית, שכבת קרם, שכבת פרורים ולבסוף פרי. השתדלו לדחוס היטב את השכבות אחת מעל השניה כדי שהטעמים יתחברו ויזלגו אחד לרעהו. צננו במקרר היטב והגישו בקול תרועת ניצחון: הלאה משלוח המנות של פורים, ברוך הבא ארון נקי לפסח.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully