- 1.מכינים את בצק הרביולי: מכניסים למיקסר את קמח הכוסמין והביצה ובעזרת מיקסר לשים עד ליצירת מסה אחידה.
-
- 2. את הבצק שהתקבל עוטפים בניילון נצמד ומקררים במקרר כחצי שעה.
-
- 3.לאחר כחצי שעה פותחים את הבצק ומרדדים לדפים אחידים באמצעות מכונת פסטה ביתית. את הפסטה מרדדים לעובי של 0.5 ס"מ (במכונה זה מספר 7 או 3 תלוי במכונת הפסטה, אם הספרות שם בסדר עולה או יורד).
-
-
- 4.להכנת המילוי, מחממים את שמן הזית במחבת ומאדים את עלי התרד כדקה-שתיים, מצננים מעט וקוצצים. במקביל, מערבבים בקערה את שאר חומרי הגלם למסה אחידה ומוסיפים לה את תרד הקצוץ.
-
- 5.מניחים דף פסטה על משטח עבודה, מזליפים, או שמניחים בעזרת כפית מהמילוי במרחק של 3-4 ס"מ.
-
- 6.עליו מניחים דף פסטה נוסף וקורצים את הרביולי, בעזרת חותכן לרביולי אחיד.
-
- 7.מרתיחים סיר עם מים ומבשלים את הרביולי כ2-3 דקות.
-
- 8.במקביל, להכנת הרוטב, ממיסים במחבת את החמאה ומטגנים בה מעט את המרווה.
-
- 9.מוסיפים בעדינות את ציר הירקות ומתבלים במלח ופלפל.
-
- 10.מוסיפים לרוטב החמאה את הרביולי המוכן ומפזרים מעל גבינת פרמזן .