- 1. מכינים את הבצק: במעבד מזון עם להב מתכת מעבדים קמח, מלח וחמאה, עד שנוצרת תערובת פירורית.
-
- 2. בכלי נפרד מערבבים היטב את הביצים, ומוסיפים לתערובת הקמח במעבד המזון.
-
- 3. מוסיפים מעט מים, ומעבדים עד שמתקבל בצק. מכינים ממנו כדור.
-
- 4. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעתיים.
-
- 5. מרדדים את הבצק לעיגול שעוביו 1/2 ס"מ, ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. מקפידים שגם דפנות התבנית יצופו בבצק. דוקרים את הבצק במזלג למניעת התנפחות, ואופים אפייה חלקית, 10-15 דקות, עד להזהבה קלה בלבד. מצננים.
-
- 6. מכינים את המלית: טורפים ביצה ושמנת מתוקה לתערובת אחידה. מוסיפים קמח כוסמין, שום, מלח ופלפל, וטורפים עד שהתערובת חלקה וללא גושים. יוצקים על הבצק שהצטנן.
-
- 7. פורסים את הפטריות כך שצורתן תישמר. מברישים בשמן זית, ומפזרים אותן על המלית. מפזרים בין הפטריות את עשבי התיבול.
-
- 8. אופים כ-35 דקות, עד שהמלית מתייצבת והפטריות משחימות.