- 1.מכניסים למיקסר את קמח הכוסמין והמים ובעזרת מיקסר לשים עד להיווצרות מסה אחידה.
-
- 2.את הבצק שהתקבל עוטפים בניילון נצמד ומקררים במקרר כחצי שעה.
-
- 3.לאחר כחצי שעה פותחים את הבצק ומרדדים אותו לדפים אחידים באמצעות מכונת פסטה (מרדדים לעובי של 0.5 ס"מ במכונה זה מספר 7 או 3 תלוי במכונת הפסטה, אם הספרות שם בסדר עולה או יורד) חותכים את דפי הפסטה לריבועים באורך 5 ס"מ.
-
- 4.להכנת הרוטב, מחממים את שמן הזית ומטגנים בו את ירקות השורש עד לשקיפותם.
-
- 5.מוסיפים את הטופו הטחון וממשיכים לטגן כדקה נוספת.
-
- 6.מוסיפים את ציר הירקות, רסק העגבניות והעגבניות המרוסקות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים כחצי שעה.
-
- 7.להרכבת המנה, נשתמש ב3-4 עלי לזניה לכל מנה. מבשלים את עלי הלזניה כ2-3 דקות ובמקביל מחממים את הרוטב שהכנו ומוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה.
-
- 8.מניחים בצלחת ההגשה דף עלי פסטה, מעליו כף של הרוטב, דף פסטה נוסף ועוד רוטב.