מתכונים חמים

לביבות גבינה עם צמוקים

כשילנה זפסקי נזכרת בילדות שלה ברוסיה, היא נזכרת בקינוח הזה. מדובר במתכון עממי רוסי שילדים קטנים כגדולים פשוט לא יכולים לעמוד בפניו.

מתכון מאת: ילנה זפסקי, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

אוכל רוסי

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-12-10 לביבות:
  • אריזה 250 גר' גבינת לבנה סמיכה 5% שנמכרת בעטיפת נייר (טבורוג)
  • 3 כפות שמנת חמוצה
  • 1/2 כוס קמח
  • 1/2 כוס צימוקים
  • 2 ביצים
  • כפית סוכר
  • 1/2 כפית מלח

אופן ההכנה

  • 1. את הגבינה מעבירים דרך מסננת. מוסיפים לה שמנת חמוצה, ביצים, קמח, סוכר, מלח וצימוקים, מערבבים הכול היטב.
  • 2. מכינים לביבות על קרש מקומח, יוצרים גליל וחותכים ממנו חתיכות די עבות. בידיים יוצרים לביבות בעובי של סנטימטר אחד ומקמחים אותן.
  • 3. מחממים מחבת משומנת ומטגנים את הלביבות בעדינות על אש קטנה.
  • 4. הגשה: מגישים מיד אחרי טיגון עם שמנת חמוצה קרה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully