סלט שומר, פלחי הדרים ופיסטוקים קלויים
סלט מקורי של מסעדת פופינה בתל אביב
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 מנות:
- 2 שומר גדול
- ¼ כוס פיסטוקים קלויים קצוצים
- 1 פומלה מפולטת
- 1 תפוז מפולט
- 3 כפות שמן זית
- מיץ מלימון 1
- מלח
- פלפל
אופן ההכנה
- 1. כשעה וחצי לפני הכנת הסלט, חותכים את השומר ופורסים אותו דק.
- 2. משרים אותו בלימון ושמן זית, עם מלח ופלפל לפחות כשעה, כדי שיתרכך מעט ויספוג טעמים.
- 3.מערבבים בקערת ערבוב את השומר יחד עם הפלחים של הפומלה והתפוז, הפיסטוקים הקלויים ומגישים.