סלט סלנובה עם תפוח ושעועית ירוקה
מתכון לסלט מיוחד של מסעדת פופינה בתל אביב
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 מנות:
- 3 חופנים גדולים של חסה סלנובה נקייה ושטופה
- 2 תפוחי עץ פרוסים ללא הליבה
- 2 חופנים שעועית ירוקה נקייה, חלוטה כדקה ואז מקוררת במי קרח
- ¼ כוס אגוזי מלך
- מלח ופלפל
- להכנת הוויניגרט:
- 200 מ"ל מיץ הדרים (אפשר אשכולית, תפוז, מנדרינה וכו)
- 200 מ"ל שמן זית
- 1 כף חרדל
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
- 1.תחילה מכינים את רוטב הווינגרט: טוחנים את כל מרכיבי הרוטב עם בלנדר סטיק עד לקבלת רוטב אחיד וסמיך מעט.
- 2.בקערה מערבבים את כל מרכיבי הסלט.
- 3.מוסיפים את רוטב הווינגרט לפי הכמות הרצויה ומגישים.