סלט תפוחים ורוקט

סלט פשוט ומרענן שניתן להגישו בשולחן החג או כתוספת למנת העגל

מתכון מאת: מנה שטרום, מערכת וואלה!
סלט תפוחים ורוקט

מצרכים

  • ל-6 מנות:
  • צרור רוקט שטוף, ללא הגבעולים
  • 2 תפוחי גרנד סמית חמוצים
  • 100 גרם אוכמניות יבשות ללא תוספת סוכר
  • 4 כפות שמן זית
  • כפית חומץ בלסמי משובח

אופן ההכנה

  • 1. מוציאים את ליבת התפוח, מחלקים אותו לפלחים ופורסים כל פלח לפרוסות דקות.
  • 2. מערבבים עם עלי הרוקט ומוסיפים את החמוציות.
  • 3. מתבלים במלח פלפל, חומץ בלסמי (או לימון) ושמן זית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully