סלט תפוחים ורוקט
סלט פשוט ומרענן שניתן להגישו בשולחן החג או כתוספת למנת העגל
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-6 מנות:
- צרור רוקט שטוף, ללא הגבעולים
- 2 תפוחי גרנד סמית חמוצים
- 100 גרם אוכמניות יבשות ללא תוספת סוכר
- 4 כפות שמן זית
- כפית חומץ בלסמי משובח
אופן ההכנה
- 1. מוציאים את ליבת התפוח, מחלקים אותו לפלחים ופורסים כל פלח לפרוסות דקות.
- 2. מערבבים עם עלי הרוקט ומוסיפים את החמוציות.
- 3. מתבלים במלח פלפל, חומץ בלסמי (או לימון) ושמן זית.