מתכונים חמים

פולנטה ואספרגוס

מתכון מאת: מנה שטרום ,מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

פולנטה אספרגוס

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-6 מנות:
  • 1/2 ק"ג פולנטה
  • 2 ליטר מים
  • גבעול טימין
  • גבעול מרווה
  • כפית מלח
  • 100 גרם חמאה
  • צרור אספרגוס
  • גבינת פרמזן

אופן ההכנה

  • 1. בסיר קטן מביאים לרתיחה מים עם מלח, טימין ומרווה. לאחר הרתיחה מוציאים את עשבי התיבול.
  • 2. תוך כדי ערבוב מתמיד במטרפה, מוסיפים באיטיות את קמח התירס למים. לא מפסיקים לערבב. עם התקשות התערובת עוברים לערבב בכף עץ.
  • 3. לקראת סוף הבישול מוסיפים את החמאה והפרמזן. יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק או סטנדרטית בגודל 20*40 ומניחים לה להתקרר.
  • 4. כאשר הפולנטה קרה, ניתן לחתוך אותה לקוביות.
  • 5. אפשר לחלוט חבילת אספרגוסים להפריד בין הראשים לבסיס, ולחתוך את הבסיס לחתיכות קטנות. להקפיץ במחבת את הפולנטה עם האספרגוס.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully