פולנטה ואספרגוס

מתכון מאת: מנה שטרום, מערכת וואלה!
פולנטה אספרגוס

מצרכים

  • ל-6 מנות:
  • 1/2 ק"ג פולנטה
  • 2 ליטר מים
  • גבעול טימין
  • גבעול מרווה
  • כפית מלח
  • 100 גרם חמאה
  • צרור אספרגוס
  • גבינת פרמזן

אופן ההכנה

  • 1. בסיר קטן מביאים לרתיחה מים עם מלח, טימין ומרווה. לאחר הרתיחה מוציאים את עשבי התיבול.
  • 2. תוך כדי ערבוב מתמיד במטרפה, מוסיפים באיטיות את קמח התירס למים. לא מפסיקים לערבב. עם התקשות התערובת עוברים לערבב בכף עץ.
  • 3. לקראת סוף הבישול מוסיפים את החמאה והפרמזן. יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק או סטנדרטית בגודל 20*40 ומניחים לה להתקרר.
  • 4. כאשר הפולנטה קרה, ניתן לחתוך אותה לקוביות.
  • 5. אפשר לחלוט חבילת אספרגוסים להפריד בין הראשים לבסיס, ולחתוך את הבסיס לחתיכות קטנות. להקפיץ במחבת את הפולנטה עם האספרגוס.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully