פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פולנטה ואספרגוס

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      פולנטה אספרגוס (לירז אלה)
      פולנטה אספרגוס (לירז אלה)

      מצרכים

      • ל-6 מנות:
      • 1/2 ק"ג פולנטה
      • 2 ליטר מים
      • גבעול טימין
      • גבעול מרווה
      • כפית מלח
      • 100 גרם חמאה
      • צרור אספרגוס
      • גבינת פרמזן

      אופן ההכנה

      • 1. בסיר קטן מביאים לרתיחה מים עם מלח, טימין ומרווה. לאחר הרתיחה מוציאים את עשבי התיבול.
      • 2. תוך כדי ערבוב מתמיד במטרפה, מוסיפים באיטיות את קמח התירס למים. לא מפסיקים לערבב. עם התקשות התערובת עוברים לערבב בכף עץ.
      • 3. לקראת סוף הבישול מוסיפים את החמאה והפרמזן. יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק או סטנדרטית בגודל 20*40 ומניחים לה להתקרר.
      • 4. כאשר הפולנטה קרה, ניתן לחתוך אותה לקוביות.
      • 5. אפשר לחלוט חבילת אספרגוסים להפריד בין הראשים לבסיס, ולחתוך את הבסיס לחתיכות קטנות. להקפיץ במחבת את הפולנטה עם האספרגוס.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -