וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט מנגולד, ירקות קלויים וביצה רכה

מתכון לסלט משודרג של מסעדת פופינה בתל אביב

מתכון מאת: אוראל קמחי, מערכת וואלה

סלטים של פופינה. אפיק גבאי
סלטים של פופינה

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 1 צרור עלי מנגולד, פרוס ללא החלק הלבן העבה
  • 2 עגבניות חתוכות לרבעים
  • 2 בצלים חתוכים לרבעים
  • 2 פלפלים אדומים
  • 2 ביצים מבושלות לדרגת ביצה רכה
  • 4 כפות שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון
  • שדרוגים
  • גבינת פטה/בולגרית

אופן ההכנה

  • 1. קולים בתנור או על גז את הפלפלים עד להשחמה. מכניסים לשקית ניילון ואוטמים אותה היטב במשך שלוש דקות. מוציאים מהשקית ומקלפים את קליפת הפלפלים בקלות, ומוציאים את הגרעינים.
  • 2. מחממים 2 כפות שמן זית במחבת וקולים את הבצל והעגבניה עד לריכוך והשחמה.
  • 3. במחבת נוספת מחממים 2 כפות שמן זית ומאדים את עלי המנגולד עד שהם מתרככים לגמרי עם מעט מלח ופלפל (כ10-20 דקות).
  • 4. מוסיפים למחבת את העגבניות, הבצל והפלפלים חתוכים לרצועות ומקפיצים כשתי דקות.
  • 5. מסירים מהאש, מוסיפים את הלימון, מעט מלח ופלפל וטועמים לתיקון טעמים במידת הצורך. מעבירים לצלחת הגשה.
  • 6. מניחים מעל את הביצה הרכה. בשלב זה אם רוצים ניתן להוסיף גם גבינה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully