סלט עלי מנגולד
מנה ראשונה לארוחת חג של השף יוסי שטרית מהקיצ'ן מרקט ושל אימו פאני
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-10 מנות:
- ¼ כוס שמן קנולה
- 3 שיני שום קצוצות
- 1 כף פפריקה
- 1 כפית מלח
- מיץ מ-2 לימונים
- ½ כפית כמון
- 2 חבילות עלי מנגולד שטופים היטב.
אופן ההכנה
- 1.שוטפים היטב את עלי המנגולד משאריות חול. קוצצים דק, גם את הגבעול הלבן.
- 2.מחממים שמן בסיר גדול ורחב, ומוסיפים את עלי המנגולד. מטגנים תוך כדי ערבוב, עד שהמנגולד מתרכך.
- 3.מוסיפים את השום והתבלינים, וממשיכים לטגן עוד 5 דקות נוספות.
- 4.מסירים מהאש ומצננים